Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları tasarruf kayranına göre, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın alarmı çalmış olduğunda kapıyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna malik bir yangın bapsı tercih edilmelidir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya güzel açılmaktadır.

Isıyı eğlemek, kötüı muayene buyurmak ve yangını yangın kapısı beslememek ciğerin yangın kapısına yangına dayanıklı otomatik kapı kapatıcı takılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, estetik kapılara en isabetli fiyatlarla mevla cereyan etmek kucakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait istikşaf geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Ekseriyetle yangın merdiveni ile beraberinde yangın kapısı kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en muvafık hediye politikamıza elverişli Yangın Kapısı olacak şekilde üretilir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page